Nieuwbouw

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner bij de nieuwbouw van uw woning, schuur of ander object, dan bent u bij Wim Samson Bouw aan het goede adres.

Samson Bouw werkt namelijk nauw samen met uw architect waardoor uw wensen duidelijk op papier komen. Ook als u geen architect heeft dan inventariseert Samson Bouw uw wensen. Alles wordt duidelijk en overzichtelijk uitgewerkt en aan u voorgelegd.

Uw wensen staan centraal

Nadat de wensen op papier staan wordt er, indien nodig, door onze constructeur een constructieberekening gemaakt. Samson Bouw bekijkt of er vergunningen noodzakelijk zijn. Zo nodig worden deze door Samson Bouw voor u geregeld.

Samson Bouw kan u de totale voorbereiding voor de bouw uit handen nemen! Zo kunt u zich met een gerust hart bezig houden met alle andere zaken.

Duidelijke communicatie

Nadat alle voorbereidingen zijn getroffen en de vergunningen zijn verleend start Samson Bouw met de daadwerkelijke bouw. Bij Samson Bouw zijn we van mening dat, als wij in het voortraject duidelijk communiceren en afspraken met de opdrachtgever maken, er tijdens de bouw zich weinig calamiteiten zullen voordoen.

Gezellige bouwtijd

Samson Bouw levert kwaliteit en dat is alleen mogelijk als er netjes gewerkt wordt en natuurlijk in goede samenwerking met de opdrachtgever. Zo bouwen we kwalitatief goed, naar de wensen van de opdrachtgever en we willen graag dat de opdrachtgever achteraf terug kijkt op een gezellige ‘bouwtijd’!